Nei til hytteutbygging og båthavn på Hove i Homborsund

Kontakt personen bak underskriftskampanjen

Kommunen går til mekling med Statsforvalteren

2024-08-09 14:58:49

Tidligere i sommer vurderte Statsforvalteren at båthavna og 4 av hyttene burde tas ut av planen. Dette var en liten, men midlertidig seier, for nå går kommunen i mekling for full utbygging på vegne av utbygger og grunneier i saken. Politikerne i Grimstad er fast i sitt syn og mener at man bør ta mer hensyn til de med økonomisk interesser enn de hundre av oss som ikke ønsker enda et hyttebonanza.

I sommer ble det også konstatert av en biolog at størstedelen av Hoveskogen er gammelskog! Et lite stykke skog som har fått stå urørt og alene i mange år. Gammelskogen er hjem for mange arter av fugler, insekter og pattedyr, i tillegg til å være viktig for det biologiske mangfoldet og karbonlagring. Mesteparten av skogen i Norge har vært hogd på et eller annet tidspunkt og vi er i fare for å miste de siste små lommene som er igjen av gammelskog og naturskog.

Del gjerne dette oppropet med andre som du kjenner og som ønsker å hjelpe oss med å bevare området til de neste generasjonene. Vi kommer til å fortsette å kjempe for bevaring og sammen med alle dere står vi mye sterkere, tusen takk for støtten!


Maja S. Bakken og Elise K. Ugland

Oppdatering

2024-05-11 08:32:55

Tusen takk til alle som har signert så lang! Her er en liten oppdatering fra oss: Vi har nå fått tak i en biolog som skal kartlegge området og vi publiserer en oppdatering her om eventuelle funn. Del gjerne oppropet videre, vi håper på å nå 700 signaturer.


Maja S. Bakken og Elise K. Ugland



Del denne underskriftskampanjen

Hjelp dette oppropet å innhente flere signaturer.

Hvordan markedsføre et opprop?

  • Del oppropet på Facebook-veggen din og i grupper som har med emnet i oppropet ditt å gjøre.
  • Kontakt vennene dine
    1. Skriv en melding der du forteller om hvorfor du har signert dette oppropet. Det er mer sannsynlig at folk signerer hvis de forstår hvor viktig temaet er.
    2. Kopier og lim inn nettadressen til oppropet i meldingen din.
    3. Send beskjeden ved hjelp av e-post, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram og LinkedIn.



Betalt annonsering

Vi vil annonsere dette oppropet til 3000 mennesker.

Lær mer ...